Ликът на американския президент краси...презервативи

Презервативи с Обама

Ликът на американския президент краси...презервативи

Презервативите са най-ефикасният метод за предпазване от нежелана бременност и венерически болести. Но все пак сексът е удоволствие, а обикновения кондом презерватив не е особено забавен. Ето защо производителите предлагат различни варианти – ароматни, шарени, дори с някакви смешни картинки на опаковките. Свикнали сме да виждаме зайчето на Playboy върху тях, дори наскоро от Шанел се включиха в индустрията.

 

Не бяхме виждали май само президент върху такава опаковка, но и това се случи. Нюйоркската полиция за трети път арестува човек, който продава презервативи с лика на президента Обама. 43-годишният Хосе Андухар наскоро бе помилван от местния съд, но това не попречи на органите на реда да го задържат точно в центъра на мегаполиса – на площад "Тайм скуеър".

 

Ексцентричният продавач използвал политически маркетинг при продажбата на своите продукти, като "Изборна ерекция за вашата протекция" или "Стимулиращ пакет по време на криза". Макар че се съмняваме американският президент да действа възбуждащо на когото и да е.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 03.06.2011|12:43
"Изборна ерекция за вашата протекция" или "Стимулиращ пакет по време на криза". Тези хора луди ли са? Какви са тези глупости? Освен, че трябва да ги осъдят, трябва и да ги вкарат в клиника, защото определено са психично болни. Един нормален човек, не би постъпил по този начин, да продава презервативи с облика на президента на страната си. Не мога да повярвам, че това се случва просто!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay