Преждевременна еякулация - това е името на най-големия мъжки кошмар

Най-големият мъжки кошмар

Преждевременна еякулация - това е името на най-големия мъжки кошмар

Всяка жена знае какво е преждевременна еякулация и навярно ще се сети за поне един случай, в който си е патила от нетърпеливия финал. Ако питаме мъжете обаче, ще се окаже че почти на никого не се е случвало и само един от осем ще признае, че е имал такъв проблем... в гимназията. Никога снощи.

Трудно ще попаднете на представител на силния пол, който без притеснение да говори за слабото си представяне. Преждевременна еякулация е името на един от най-големите мъжки кошмари и безспорен бич за самочувствието.

 

Най-често при проблем с бързото "свършване" мъжете търсят професионална помощ едва след като са пробвали всички други легални и полулегални методи за лечение. Част от тези практики може и да доведат до положителен ефект, но обикновено той е частичен. Лекарите предупреждават, че дори и даден алтернативен метод да помага в някаква степен, то това обикновено касае отделни индивиди и не се отнася за общата популация.

 

Понякога, когато мъжът се опитва да спре или отложи еякулацията си, също се стига до преждевременен финал. Това се случва, защото щом той се намеси, вместо да повлияе положително, напълно губи контрол над тялото си. Много унизителна ситуация за всеки мъж, но и ние, жените, сме не по-малко ощетени.

Главното препятствие пред женските оргазми обаче безспорно е фактът, че повечето "виртуози в късите разкази" никога през живота си не са споделяли проблема с лекар, а предпочитат да се съветват с други мъже с подобни оплаквания, ако изобщо се осмелят някога да проговорят по темата. В общия случай се доверяват на интернет консултации и информация, дори когато оплакването им датира от години и е редно да се погледне сериозно на него.

Да вземем проблема в свои ръце!

Без мръсни помисли, моля - истината е, че жените има как да помогнем на сексуално нетърпеливите си мъже. Като начало:


Пийнете по една-две бири заедно преди да атакувате спалнята. Не го карай насила, ако по принцип никога не пие алкохол, разбира се, но имай предвид, че бирата може да свърши същата работа, както повечето хапчета, широко рекламирани в интернет. Това е така, защото най-често бързата изява е причинена от стрес или моментна тревожност и с бира или две ще му помогнеш да се отпусне и да намали напрежението, което го тормози (съзнателно или не).

 

Включи го в своя шопинг списък и го снабди с охлаждащ гел, който по време на секс ще натисне спирачката за него, а за теб ще даде повече газ, благодарение на функцията си като лубрикант. Може да си набавите и от по-дебелите презервативи, които имат допълнителна защита от скъсване и намаляват чувствителността.

 

Мастурбирай. Пред него. От една страна да се погрижиш сама за себе си ти доставя оргазма, който любимият не винаги успява да осигури, а освен това гледката ще го възбуди с няколко идеи повече от обикновено и няма да позволи бързо да омекне мъжкият му ентусиазъм.

 

Погрижи се за самочувствието му. Ако той самият не се харесва особено, не е самоуверен и постоянно мисли за това, че не се справя (в леглото, но и по другите направления) със сигурност ще бъде все по-разочароващ и за теб. Затова вместо да се мръщиш, да го притискаш или да се оплакваш на приятелки, кроейки планове за изневяра, пробвай да го окуражиш, да го хвалиш и да му помогнеш да се чувства повече мъж. Демонстрирай възхищение към силата и способностите му, дори когато става дума за елементарна смяна на крушка. В момента, в който той се почувства по-успял в другите направления на живота си и по-сигурен в мъжествеността си, ще започне да действа по същия начин и в леглото, а продължителността ще изненада приятно и двама ви.

 

Сменете позата. В най-популярната поза - мисионерската, мъжът има главна действаща роля, а мускулите на ръцете и краката му не правят разлика между секс и лицеви упори - напрягат се еднакво. Така че ако не си доволна от продължителността - пести силите му и сама се потруди за успешен секс. Освен на умората, обърни внимание и на дишането му - има позиции при които се налага той да задържа дъха си или да не може да си поема дълбоко въздух - избягвайте ги.

 

Говорете за проблема! Този съвет е универсален за всичко, което тревожи някой от двама ви, но не се страхувай да го приложиш и за преждевременната еякулация, особено ако установиш със сигурност, че не става дума за инцидентно фиаско, а за системна неспособност от негова страна. По-добре обсъдете положението и измислете план за действие, отколкото да се правиш, че не забелязваш, че няма нищо нередно или че не ти пука. Той със сигурност мисли за проблема си повече и от теб и ще му е полезно да знае, че го подкрепяш и си готова да му помогнеш.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay