Със самочувствие в леглото

Със самочувствие в леглото

Не трябва да имате тяло на супер модел, за да се чувствате добре между чаршафите. Със сигурност имате поне една ваша приятелка, която нито по тяло, нито по черти на лицето има сходство с Адриана Лима, например. Но именно тази ваша приятелка се наслаждава на пълноценен сексуален живот и няма проблеми с мъжете, за разлика от някоя друга, която привлича мъжките погледи от където и да мине.

Ето няколко съвета от нас как да започнете да се чувствате по-комфортно със собственото си тяло. Това ще доведе и до по-чувстени изживявания в секса.

 

Напишете еротичен разказ

Фантазията е много мощна сила, която може да ви отведе на неподозирана от вас места. Бъдете главна героиня в своя разказ. Позволете на сексуалната богиня, която се крие във вас да излезе на белия лист. Веднъж появила се черно на бяло върху хартията, няма да ви е трудно да демонстрирате супер силите й в реалността.

 

Не прикривайте голотата 

Когато сте сами у дома не бързайте да се облечете веднага, след като сте взели душ. Няма да започнете да се чувствате по-добре в тялото си като постоянно стоите облечени. Пуснете си приятна музика и си направете кафе. Да, голи!

 

Опознайте тялото си

Истината е, че доста жени избягват да се гледат в огледалото без дрехи, защото единственото, което виждат са недостатъци и неща, които искат да променят. Ако избягвате да се виждате голи, как очаквате да се чувствате добре без дрехи насаме с партньора?

 

Носете секси бельо

Повечето жени пазят дантеленото бельо за онези моменти, в които ще го показват на някого. Облечете го за себе си, покажете го на себе си. Вземете си горещ душ, запалете ароматна свещ, нека кожата ви ухае с любимия ви лосион за тяло, поглезете се с любимото си бельо в черно или розово – без значение. Обещаваме ви, че ще се почувствате наистина добре и в хармония със себе си.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay