20 неща за Кортни Кардашян, които не знаете

Кортни Кардашян е може би най-известна с това, че е член на известния клан Кардашиян-Дженър, но в тази стилна и талантлива знаменитост има много повече, отколкото се вижда на пръв поглед.

Със своята характерна уравновесеност, усещане за стил и харизматичност, Кортни е важна част от развлекателната индустрия. 

Родена на 18 април 1979 г. в Лос Анджелис, Калифорния, Кортни е най-възрастната от братята и сестрите Кардашян и е в светлината на прожекторите от началото на 2000-те. От изявите си в риалити шоуто "Keeping Up with the Kardashians" до успешните си бизнес начинания, Кортни се превърна в известно име.

Ето 20 факта за нея: 

1. Кортни Мери Кардашиян е родена на 18 април 1979 г. в Лос Анджелис, Калифорния. Тя е родена в известното семейство Кардашян, като нейните родители са Робърт Кардашиян и Крис Дженър. Тя е от арменски произход.

2. Кортни придоби широка слава чрез телевизионното риалити шоу "Keeping Up with the Kardashians" през 2007 г.
Със своята харизматична личност и уникален моден усет, Къртни бързо се превърна в любимка на феновете в шоуто и увеличи последователите си в социалните мрежи.

3. Кортни има две по-малки сестри, Ким и Клои Кардашян, и един по-малък брат, Роб Кардашиян. Братята и сестрите Кардашиян са известни със силната си връзка. 

4. Успоредно с кариерата си в риалити телевизионното шоу, Кортни се задълбочи и в бизнес начинания, включително като съсобственик на бутика за дрехи DASH. Тя стартира и своя лайфстайл марка Poosh, която се фокусира върху здравето, уелнеса и красотата. 

5. Кортни завършва гимназия Marymount в Лос Анджелис и по-късно посещава университета в Аризона, където учи театрално изкуство. Страстта на Кортни към актьорството я кара да преследва кариера в развлекателната индустрия.

6. Кортни е имала известни романтични връзки, включително със Скот Дисик, от когото има три деца: Мейсън, Пенелопе и Рейн. Въпреки че вече не са заедно, Кортни и Скот продължават да поддържат добри отношения. 

7. Кортни Кардашиян е влиятелна фигура в социалните мрежи, с милиони последователи в платформи като Instagram и Twitter. Тя редовно споделя снимки от своя бляскав живот, модни решения и моменти със семейството си.

8. Кортни е известна със своята отдаденост на здравето и фитнеса. Тя често споделя своите уелнес процедури и насърчава здравословния начин на живот. От интензивни тренировки до чисто хранене, Кортни вдъхновява своите последователи да дадат приоритет на своето благосъстояние.

9. Кортни участва в няколко благотворителни каузи и е използвала платформите си, за да повиши осведомеността по въпроси като изследване на рака и контрол върху оръжията. Тя активно подкрепя организации като Детската болница в Лос Анджелис и Dream Foundation.

10. Кортни се утвърди като икона на стил, известна с безупречните си модни избори. Нейният уникален усет за смесване на дизайнерски дрехи от висок клас с модерно улично облекло ѝ спечели признание в модната индустрия.

11. Кортни обича да пътува и е посетила множество екзотични дестинации по света. От релаксиращи бягства на плажа до изследване на оживени градски пейзажи, тя документира приключенията си. 

12. Успехът на Кортни в "Keeping Up with the Kardashians" доведе до създаването на няколко отделни предавания, показващи различни аспекти от живота на семейство Кардашян. Тези предавания повишиха статуса на Кортни и разшириха нейното влияние.

13. Кортни си сътрудничи с различни модни марки, включително PrettyLittleThing и Manuka Doctor. Нейните модни партньорства ѝ позволяват да демонстрира личния си стил и да се свързва с феновете си чрез модерни продукти.

14. Освен своя магазин за дрехи и марка за лайфстайл, Кортни пусна и своята линия от козметични продукти, Kourt Beauty. Тя продължава да проучва бизнес възможностите и да разширява марката си.

15. Кортни има набито око за интериорния дизайн и често споделя снимки на красиво подредения си дом. Нейният изискан вкус и внимание към детайла я превърнаха в търсена личност в света на интериорния дизайн.

16. Кортни поставя семейството на първо място и цени връзката, която има със своите братя и сестри, родители и деца. Тя често подчертава важността на семейните ценности и създаването на трайни спомени заедно.

17. Кортни следва растителна диета. Тя вярва в предимствата на начина на живот без жестокост и предприема стъпки, за да включи веган избора в ежедневието си.

18. Кортни беше открита за личните си борби с безпокойството и използва своита платформи, за да повиши осведомеността за психичното здраве. Тя насърчава и другите да дават приоритет на грижата за себе си и да търсят помощ, когато е необходимо.

19. Кортни е съавтор на книгата "Kardashian Confidential" заедно със сестрите си, споделяйки прозрения за техния живот и опит. Книгата се превърна в бестселър, затвърждавайки влиянието им извън сферата на риалити телевизията.

20. В свободното си време Кортни обича да чете, да практикува йога и да експериментира с нови рецепти.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay