Как Чад Майкъл Мъри намерил любовта на живота си и създал семейството, зам което мечтаел

Най-известен с ролята си на Лукас Скот в One Tree Hill, Чад завладя сърцата на феновете по целия свят с очарователното си присъствие на екрана. Но неговият път към намирането на истинската любов и изграждането на семейството, което винаги е искал, е изпълнен с възходи и падения. От предишния му брак със София Буш до настоящата му връзка със Сара Рьомър, личният живот на Мъри наподобява влакче в увеселителен парк.

Бракът му със София Буш и развода

Любовната история на Чад Майкъл Мъри започва на снимачната площадка на One Tree Hill, когато той среща колежката си София Буш. Екранната им химия бързо се превръща в романтика в реалния живот и двамата се ожениха през 2005 г.

Въпреки първоначалното блаженство, двойката се изправя пред предизвикателства, които в крайна сметка водят до края на брака им. Двамата се разделят само след пет месеца. Тяхната раздяла беше широко разгласена и разводът им беше финализиран през 2006 г. София по-късно призна в интервю, че бракът "не беше нещо, което [тя] наистина искала". Говореше се също, че Чад ѝ е изневерил с Парис Хилтън, докато са били женени.

Той започва да се среща с друга колежка

Скоро след развода, Чад зададе големия въпрос на Кензи Далтън, която била статист в One Tree Hill. Тя била на 18 години, тоест с шест години по-млада от Чад. "Тя е зашеметяваща. Тя е сладурана. Тя е най-добрата ми приятелка и сме заедно от дълго време", каза той за годеницата си след три години връзка.

Двойката е стабилна в продължение на седем години, но така и не успява да стигне до олтара. Те се разделиха през 2013 г.

Той отново се влюбва на снимачната площадка

Чад срещна Сара Рьомър, докато снима "Избрани" през 2013 г. През 2015 г. двамата обявиха, че са се оженили и очакват своето момченце. През 2017 г. те станаха родители и на дъщеря.

8 години по-късно, двойката все още е много стабилна

"За мен, израснал със самотен баща през по-голямата част от живота си, никога не съм осъзнавал истинската важност на майката, докато имах честта да гледам как носиш това семейство на гърба си от момента, в който се роди синът ни", Мъри почете съпругата си на Деня на майката.

Чад и Сара не споделят много за личния си живот, но споделиха, че очакват бебе номер 3. 

Той обожава да бъде баща

Чад разкрива колко много му харесва да бъде баща. "Да имаш семейство просто променя гледната ти точка за всичко. Искам да кажа, това е промяна на света... За мен това беше най-страхотното нещо, което някога ми се е случвало", казва той.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay