На кои качества на Дениз се възхищаваме и защо трябва да спечели "Ергенът"?

На кои качества на Дениз се възхищаваме и защо трябва да спечели "Ергенът"?

Броени часове преди предпоследния епизод на Ергенът, следейки множеството коментари и реакции в социалните мрежи, решихме да подходим по-различно и вместо да се вглеждаме в лошите страни и недостатъци на участничките, да наблегнем на техните позитиви.

Всеки човек има и добри, и лоши качества, но защо пък точно днес да не се концентрираме върху добрите!

Продължаваме с Дениз Хайрула, която успя да промени мненията и нагласите на хората за себе си. А ето и с какви качества ни впечатли:

Забавна

Няма как да не започнем с това, защото малко по малко Дениз започна да се запечатва в съзнанието както на Виктор, така и на зрителите, със своята пленителна усмивка, добро настроение и чувство за хумор. Всяка една от срещите й с ергенът се отличаваше с много весели моменти и смях.

Самоуверена

Една от малкото участнички, които не веднъж се показаха без грим, без никакви притеснения, за което можем само да я поздравим.

Дениз несъмнено е самоуверена жена, която вярва в себе си и качествата си.

На кои качества на Дениз се възхищаваме и защо трябва да спечели "Ергенът"?

Чувствителна

Дениз не натрапваше своите чувства и емоции, не ги изливаше постоянно, както някои от останалите участнички, но въпреки това успяхме да видим нейната чувствителна страна! Всяка раздяла с участничките й беше трудна, а наближавайки края на предаването, показа колко много ще й липсва това преживяване.

Емпатия

Независимо, че самата тя беше в конфликт с Алекс и откровено не я харесва, Дениз показа съпричастност и състрадателност, когато всички й обърнаха гръб. Дори Александра успя да оцени нейното добро сърце!

Добър приятел

Не на последно място трябва да отбележим, че Дениз успя да създаде много приятелства в предаването и да ги запази и извън него!

На кои качества на Дениз се възхищаваме и защо трябва да спечели "Ергенът"?

Можем да продължим да изреждаме позитивните страни и качества на Дениз, но ще оставим на вас да извадите свои собствени изводи и да прецените дали тя е най-подходящата за сърцето на Виктор!

Ако пък сте от отбор Алекс или отбор Вики, разберете повече за техните позитивни страни.

***

А тук можете да се насладите на нашето страхотно интервю с Габи, която ни разказа за участието си в "Ергенът"!


 

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay