Най-странните хобита и навици на знаменитостите

Най-странните хобита и навици на знаменитостите
Pexels

Кейти Пери: миене на зъбите

Странната мания на Кейти Пери да си мие зъбите е отразена в няколко национални и международни медии. Според "Дейли Стар" тя може да си мие зъбите до шест пъти на ден. Тя винаги носи четки за зъби със себе си. Предполага се, че манията й е възникнала в детството й, след като е имала 13 кариеса.

Том Ханкс: пишещи машини

Harpers Bazaar разкри, че Том Ханкс е собственик на колекция от над двеста антични пишещи машини. Станало му е мания да купува все повече и повече от тях.

Леонардо ди Каприо: Междузвездни войни

Същото списание съобщава, че Леонардо ди Каприо не може да спре да купува фигури от "Междузвездни войни", защото е голям фен на сериала.

София Вергара: кексчета

София Вергара винаги е била открита за любовта си към храната. Тя казва, че не може да се ограничи, особено когато става въпрос за кексчета. Актрисата разкри, че дори се е подложила на терапия с хипноза, за да се отърве от странното си желание да яде торта през цялото време.

Шакира: шоколад

Шакира сподели пред Europa Press, че е пристрастена към шоколада. Тя дори каза, че е имала проблеми със съня по време на записа на видеоклипа си "Wolf", защото по това време е била на диета. Тя си спомня, че се събуждала през нощта, плачейки, защото не можела да има любимото си изкушение. Веднага след като записът свършва, тя изяжда 5 шоколадови блокчета наведнъж.

Аврил Лавин: прекомерен грим

Аврил Лавин призна, че е обсебена от очната линия. Тя казва, че може да нанася отново грима на всеки половин час, ако никой не я спре.

Дженифър Лопес: всичко бяло

Дженифър Лопес е фен на белия цвят. Можете да го видите в тона на къщата й, съблекалнята й и местата, където ходи на работа. Те винаги са боядисани и декорирани в този цвят.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay