Невероятната трансформация на Клои Кардашян

Клои Кардашян, която скоро навърши 39 години, изглежда е в най-добрата форма в живота си.

Телевизионната звезда реши да сподели страхотна снимка с феновете си, показвайки се с оформени коремни мускули и стройна фигура. И както доказват хранителните навици на най-младата Кардашиян, възможно е да се постигне слаба и стегната фигура без твърде много ограничения.

Клои премина през голяма трансформация през последната година

Някога известна със закръгленото си тяло, фигурата на Клои Кардашян става все по-слаба и слаба през последната година. Приключението ѝ започва през 2018 г., след като тя роди дъщеря си Тру Томпсън. Но през 2023 г. риалити звездата започна да става по-стегната и тонизирана от всякога.

Наскоро Кардашян, която току-що навърши 39 години, сподели снимка, на която изглежда изключително стройна и стегната 

Позирайки в комбинация от дънков сутиен и панталон, Клои Кардашян показа резултатите от невероятната си трансформация в профила си в Instagram. Изваяният корем и стройната фигура на Кардашиян веднага привлякоха вниманието на феновете ѝ и те я засипаха с комплименти.  

Може да е странно, но телевизионната звезда се храни по 8 пъти на ден, за да поддържа тази форма

Много хора се чудеха каква може да е тайната на Клои Кардашян за отслабване и имаше някои слухове, че тя може да използва някои неестествени методи. Но Кардашян разсея тези спекулации и изглежда, че ключът зад нейната успешна трансформация е много по-прост.

Кардашян води много активен начин на живот, ходи на фитнес и тренира, когато графикът ѝ го позволява. Тя също има диета с ниско съдържание на въглехидрати и високо съдържание на протеини, за да остане във форма. Предпочитаните от нея храни включват месо като пилешко, пуешко и риба, както и много зеленчуци и зърнени храни, като овесени ядки, аспержи и броколи. Вместо обичайните 3 големи хранения, Кардашиян разделя дневния си прием на храна на 8 по-малки порции, което ѝ позволява да поддържа енергийните си нива постоянни през деня.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay