Ни Ло за трудната бременност и проблемите със забременяването

Николета Лозанова сподели сантиментален пост в своя инстаграм профил, в който разкри, че е имала дългогодишни с зачеването на наскоро родилата се Борислава. Бременността й също е била трудна като е прекарала коледните и новогодишни празници в болница.

Ето какво сподели тя:

Няма правилен начин или точни думи, с които да започна този пост...Защото той касае истинския живот, а не този, който се преструваме, че живеем тук!
Вече 10 дни мълча, не защото нямам какво да кажа, а защото истински имам потребност да бъда само със семейството си и с никой друг. Това са хората, които винаги са били и ще бъдат до мен и са свидетели на тази мечтана бременност, която се превърна в истинско изпитание за мен и тях. Толкова желана, но и толкова болезнена, че трудно намирам с думи да опиша живота ни през последните месеци... Достатъчно е само да кажа, че той се промени завинаги. Често си спомням за Коледата, прекарана в болницата, за фойерверките на Нова година, които гледахме с Николай от прозореца и за страха, който покриваше лицата ни...Ето защо от цялото си сърце, благодаря на екипа от болницата и специално на доц. Нашар, доц. Марков, д-р Атанасова, д-р Татаров и д-р Масларска за непрестанните грижи. Близо 2 години в България не откриха какъв е проблема, но смело ми назначаваха излишни терапии и процедури...
Благодаря и на теб Борислава, за това че появата ти в живота ни, с Никол и Николай осмисли целия ни свят! Благодаря!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay