Сърцераздирателната причина, поради която Адел плаче преди и след шоутата си

Предизвикателство е да сдържим сълзите си, когато слушаме трогателните мелодии на Адел. Впечатляващото е, че самата певица също "тайничко плаче” преди и след всяко от изпълненията си в Лас Вегас, въпреки че вече е изнесла толкова много. След като откриете причината, ще обикнете тази емоционална певица още повече.

Тя е дълбоко свързана с феновете си

35-годишната звезда започна да свири в Caesars Palace в Невада миналата година и поради огромния успех на нейните шоута, договорът ѝ беше удължен до тази година. Според достоверен източник тези предавания са оказали значително емоционално въздействие върху певицата.

Всъщност се съобщава, че Адел се чувства толкова "дълбоко свързана" с "настроенията и чувствата" на своите фенове по време на концерта.

Източникът твърди, "Адел преминава през набор от емоции по време на изпълненията си, за които публиката може да не осъзнава. Мащабът на шоутата и нейният успех са толкова въздействащи, че тя плаче преди или дори след шоутата."

Да бъдеш икона не е лесно

Певицата предизвика фурор по-рано миналата година, когато през сълзи обяви в Twitter отмяната на първите си концерти в резиденцията в Лас Вегас.

Тя обясни: "Много съжалявам, но шоуто ми не е готово. Времето ни изтече и аз съм толкова разстроена, и наистина се смущавам, и отново много съжалявам."

За щастие, Адел в крайна сметка успя да започне шоутата, които са супер успешни. И наскоро, по време на едно от тези шоута, тя трябваше внезапно да спре да пее, след като се почувства много емоционална, когато фен ѝ показа нещо сърцераздирателно.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

1 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay