Любовен лексикон с Елвира от "Ергенът" и половинката ѝ Александър

Любовен лексикон с Елвира от "Ергенът" и половинката ѝ Александър

В най-любовния месец от годината се срещаме с няколко двойки, които ще ни разкажат тяхната история и ще издадат тайните си за успешна връзка.

Всички ние познаваме Елвира от романтичното риалити "Ергенът", а днес се срещаме с нея, за да не разкаже за своята любов с половинката й Александър. Ето какво казаха те пред Jenite.bg: 

От колко време сте заедно? - Заедно сме от 2 години и половина.

Опиши партньора си с няколко думи?

Той : Добър, грижовен и интелигентен

Тя : Нежна, великодушна и амбициозна

Бяхте ли приятели преди да се влюбите един в друг? - Не сме били приятели 

Къде се запознахте? - В интернет. Първата ни среща беше в Пловдив и тогава се запознахме на живо.  

Каква е вашата тайна за успешна връзка? - Живеем заедно в Пловдив  от 1 година и половина. 

Определена тайна може би няма, но има някои много важни неща, които със сигурност водят до успех във връзката. Разбирателство, подкрепа, вяра, доверие и компромиси. Едно от най-важните неща е да разбираш човека до себе си и да го подкрепяш. Да вярваш в него, дори когато той самия е разколебан и понякога да направиш компромис в името на това той да бъде щастлив. 

1. Какво за вас е любовта? Любовта е магия, която да те кара да се усмихваш без причина, която ти дава усещане за топлина и уют, която ти дава криле да летиш. 

2. Какво обичаш най-много в партньора ти? Чувството за справедливост, спокойствието и търпението.  

3. Какъв е вашият "език на любовта" - как изразявате и приемате любов? (5-те езика на любовта: утвърдителни думи; прекарване на време заедно; получаване на подаръци; физическа близост; жестове на загриженост) Със сигурност всичко. Човек трябва да изразява любовта си, да го изрича и да показва. Понякога две думи могат да правят денят много слънчев. Действията като прегръдка и целувка,  те изпълват със спокойствие. Разходката заедно и прекараното време  те карат  да забравиш за грижите. Подаръците да те карат да се чувстваш специален. Но най-важното е наистина грижата към половинката, така се чувстваш ценен. 

4. Какви са любимите ви общи занимания? Обичаме да се разхождаме заедно, да пътуваме,  да готвим, защото често това се превръща в забавление. Да пазаруваме заедно, да избираме различни аутфити и да гледаме филми. 

5. Какви планове имате за бъдещето и как работите заедно, за да ги постигнете? Планираме сватба след няколко месеца и в момента тече трескава подготовка. Сватбата ще бъде през август и сме се отдали изцяло на организация. Планираме да създадем семейство. До колко е важно да имате общи цели и мечти за изграждане на здрава връзка? Изключително важно е да имаме общи цели. Фокусирайки се само върху индивидуални и различни цели, често се тръгва по различни пътища. Важно е пътят да е един двамата да имаме цел, която заедно да преследваме. По този начин освен, че ще бъдем още по-сплотени, ще си и бъдем опора. 

6. Как се подкрепяте един друг в лично и професионално отношение? Най-често с разговори и съвет, давайки кураж и вярвайки в другия. 

7. Как сте решили въпроса с домакинските задължения? За нас често това не е задължение, а удоволствие, защото и двамата държим на чистотата и това вкъщи да бъде подкредено. Не се налага дори да ги разпределяме. 

8. Как поддържате привличането и страстта си един към друг? Грижим се за това да изглеждаме добре и  да бъдем в добра форма. Стараем се да се развиваме и да бъдем най-бъдем най-добрата версия на себе си. 

9. Как се справяте с конфликтите и какви методи използвате за решаването им? За щастие и двамата сме доста спокойно и търпеливи. Обикновено когато има някакъв проблем или недоволство, винаги сядаме да поговорим и да го разрешим с разговор. Смятаме, че не трябва да си премълчаваме и таим неща в себе си, защото така се стига до големи конфликти. Точно затова се опитваме да изгладим недоразуменията навреме. 

10. Каква е ролята на взаимното доверие във вашата връзка и как го укрепвате? Ревнувате ли и как се справяте с ревността? И двамата си имаме огромно доверие. За успешната връзка това е много ключово. Съмненията често водят до напрежение във връзката и се радваме, че при това го няма. Вярваме си и честно казано не изпитваме ревност, защото няма поводи за това. Никога не сме се изкушавали да си гледаме телефоните. 

11. Колко е важно личното пространство във вашата връзка? Важно е, защото все пак всеки има нужда от лично пространство. От това да се погрижи за себе си, да излезе с приятели, да има свои хобита и т.н 

12. Как се стараете да поддържате секса вълнуващ? За момента не ни се налага да се стараем, той винаги е вълнуващ. 

13. Каква роля играе хуморът във вашата връзка? Не е сред най-важните роли. Просто  ни е забавно един с друг и често се шегуваме. 

14. Какво е най-дивото нещо, което сте опитали или искали да опитате заедно? Много често вършим диви неща, но едно от най-дивите неща е плуването с акули на Малдивите. Такъв адреналин и двамата не бяхме изпитвали преди. 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay