Той е цветен и игрив

Серия люлеещи се столове във весели цветове

На снимките виждате необичайни столове, конструирани от италианската дизайнерка Lorenza Bozzoli, които доста ни напомнят на изкривена шпатула в голям размер. Но асоциациите ни са просто плод на развинтеното ни въображение, а истината е, че създателката им се е вдъхновила от своя малък игрив син.

Lorenza осъзнава колко важно е наличието на свобода на движението и това е неин водещ мотив в направата на тези цветни интериорни решения. Като майка, която често наблюдава детето си, италианката забелязва, че нейният малък наследник обича да се клатушка на големия им античен стол. Вдъхновена от неговия игрив характер, тя създава серията столове "Fedro", които се предлагат от мебелната компания Dedon.

Въпреки че изглеждат доста нестабилни, те са създадени, за да забавляват своите собственици, които обичат удоволствието от люлеенето.

Той е цветен и игрив

"Fedro" са идеални както за хващане на тен край басейна, така и за четене на книжка пред камината. Освен това, притежават изключителен дизайн, който ще преобрази цялостния интериор на дома. Вижте ги в нашата галерия.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay