Какво търсят жените над 40 години в един мъж

Какво търсят жените над 40 години в един мъж

Няма правилна или грешна възраст за откриване на любов. В крайна сметка да обичаш или да бъдеш обичан е една от най-красивите емоции, които човек може да изпита. Освен това има различни неща, които хората искат от любовта в различни фази от живота си.

Когато сме млади, искаме любовта да бъде вълнуваща и запленяваща, но очакваме тя да бъде стабилна и зряла, след като пораснем. Ето какво търсят жените над 40 години в един мъж.

Честност

Факт е, че всяка жена търси това качество в мъжа, независимо от годините. Зрелите жени обаче го ценят още повече, защото нямат време за губене. Те искат мъжете да бъдат емоционално честни с тях. Не си струва да играете игри с някой, който изкривява истината. Жена, която е минавала по този път преди, няма да се пазари с детско поведение като нечестност.

Да не бъдат сравнявани

Жените ценят мъж, който вижда живота по начина, по който го прави, който ги вижда такива, каквито са и какво предлагат. Дамите не търсят някой, който ще ги сравнява с други жени, които са по-млади от тях. Те не си търсят мъж трофей, а някой, с когото да остареят.

Да приемат думите "Обичам те" сериозно

Зрялата жена знае стойността на тези думи. Когато каже на един мъж, че го обича, тя има предвид точно това. Той не трябва да изпитва и капка съмнение в чувствата на дамата до себе си.

Не искат романтични жестове 24/7

Жените в тази възраст не се нуждаят постоянно от цветя, бонбони, плюшени мечета и т.н. За тях романтиката се състои във вниманието и времето, което им бива отделяно. За тях е много по-романтично и смислено, когато мъж им отдели време, за да ги опознае, вместо да получат поредния букет цветя.

Не искат да играят игрички

Когато сме млади влизаме в игрички, които често водят до разбиване на сърцето. По-възрастните дами нямат време, което да губят за мъже, които не искат да се обвързват. Те знаят какво искат, самоуверени са и няма да се занимават с отношения, които нямат бъдеще.

Искат осъзнатост

Зрелите дами копнеят за качествена душа – мъж, който знае кой е, да бъде на същата страница в живота си като тях, и си е взел уроците от предишните си връзки.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay