DiVino Taste е знание и забавление

Дегустирайте най-добрите винà и научете повече за бизнеса

DiVino Taste е знание и забавление

DiVino.Taste ще ви даде възможността да опитате класно българско вино на 19 и 20 ноември в Централен военен клуб – София. Това е чудесно, но далеч не е най-важно. Семинарът в своята същност освен развлекателен, ще бъде несравнимо полезен. Сериозно място в програмата на изложението е отделено за теми с ежедневно приложение в практиката – туризъм, социални мрежи, брандинг и комуникация във винения бизнес. Ето и кой ще се погрижи за информирането на винолюбителите:

Любомир Попйорданов, освен пътешественик, е и собственик на Зиг Заг Холидейз и Одисея-Ин, ще представи огромния потенциал на винения туризъм, както у нас, така и по света. По време на лекцията си Винен туризъм в България. Добрите практики по света, Любомир Попйорданов ще покаже примери от най-развитите туристически винени дестинации.

Десислава Бошнакова (PR специалист, ROI Communication) и Александър Богоявленски (консултант в сферата на корпоративните и дигитални комуникации) ще представят къде се пресичат пътищата на социалните мрежи и виното. Основен акцент в лекцията Виното в социалните мрежи ще бъде възходът на новите медии и средства за общуване, което доведе до фундаментална промяна в начина, по който комуникираме – както помежду си, така и с клиенти, партньори и служители.

Гост лектор на DiVino.Taste, ще бъде и Константинос Лазаракис MW - единственият представител на Балканите, удостоен с титлата "Master of Wine". Признатият в целия свят консултант и експерт ще даде няколко безценни съвета на собствениците на изби, когато създават нови брандове.

Галина Нифору ще даде отговори на важни за бизнеса въпроси по време на лекцията Успешен винен бизнес – стратегия, брандинг и комуникация. Галина Нифору е основател и мениджър на OINORAMA – фирма за винен консултинг и стратегически бизнес решения във винения бранш.

На лекциите могат да присъстват всички закупили билети за изложбената част или майсторски клас от програмата на DiVino.Taste.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay