Бижу в коситe

Магията се крие в детайлите

Обожаваме ефектните аксесоари за коса, защото са красиви, достъпни и успяват за миг да преобразят прическата и цялостния ни облик за всеки празничен повод. Лентите за коса, обсипани с проблясващи камъчета, цветен брокат или мъниста, са чудесен завършек на парти аутфита, който сте си набелязали.

Заемете ли се веднъж с подготовката за поредното коледно парти или голямата новогодишна нощ, внимателно подберете прическа, която да отговаря еднакво добре на тоалета и аксесоарите ви. Ако заложите на дълги обици – като основно бижу, повдигнете косата и разкрийте шията. Изберете ли акцентът да пада върху ръцете, с комплект весело подрънкващи гривни, оставете гривата спусната – фиксирана права или оформена в меки вълни.

Каквато и фризура да изберете - стилен кок, актуалната плитка или конска опашка, обримчена с кичур коса, декоративната лента за коса ще постави финалния щрих в косите и ще издигне самочувствието ви на едно по-различно ниво. Доверете ни се. На всички до гуша им е дошло да гледат клонирани добре поддържани жени с изправени коси и вафли. Избегнете клишето и превърнете и най-небрежната прическа в закачливо момичешка, само с един хубав аксесоар за коса. Декорацията изберете сами.

Можете да се обзаведете с модерно декорирана лента за коса в повечето магазини за масова бижутерия и аксесоари. Внимателно мерете чувствате ли се комфортно с нея, за да не ви стяга и да не деформира прическата ви. Бъдете в пълна готовност за празниците и се заредете с бляскави аксесоари подходящи и за по-специални вечери.

5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay