Виктория отказва високите обувки

Всеизвестна е любовта на Пош към токчетата, но здравето е на първо място

Виктория Бекъм бе с токове до небето на кралската сватба, въпреки че точно тогава беше вече в напреднал етап от бременността си.
Виктория Бекъм бе с токове до небето на кралската сватба, въпреки че точно тогава беше вече в напреднал етап от бременността си.

Лекарите изрично забраниха на бившата спайска да носи високи токчета, тъй като Виктория получи проблеми с гърба след раждането на четвъртото си дете миналия месец – малката и така чакана Харпър.

 

За да не задълбочава проблема, на Виктория ще й се наложи да посети седмицата на модата в Ню Йорк през септември на равни обувки, което както всички знаем никак няма да се хареса на суетната й същност.

 

Въпреки че проблемите със стъпалата от носенето на високи обувки нямат общо с гърба на Виктория, лекарите все пак са й забранили да ги изважда от гардероба си.


"Виктория не свали високите си токчета дори по време на бременността си с Харпър Севън. За да го направи сега, сигурно много я боли. Лекарите я предупреждаваха, че проблемите й могат да се влощат заради обувките, които е свикнала да носи, но тя не им обърна внимание. Чак сега осъзна, че са имали право, като са й казвали, че сама си вреди", заявила една от приятелките на Виктория Бекъм.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 06.10.2011|15:53
Виктория има комплекс за ръста си. Когато навремето бях поклонничка на групата "Спайс гърлс" бях чела, че тя много искала да бъде манекенка, но в някаква модна агенция не я взели, защото не покривала стандартите за височина. Няколко сантиметра не ѝ достигнали. При положение, че е има толкова много постижения зад гърба си, не е ли време да се отърси от манията за висок ръст в името на собственото си здраве.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay