Виси ли? Модерно е!

Провисналите панталони са най-добрият приятел на жената този сезон

От jenite.bg имаме една любов, която вече можем да споделим с вас съвсем спокойно. Широките, развиснати панталони са ни страст, както и тези с висока талия. Няма нищо по-удобно от тях! Обемни в горната си част и вталени надолу, с джобове и басти, малко заимствани от гардероба на момчетата. Тази есен световните дизайнери и утвърдените модни къщи залагат именно на този стил.

Панталоните са тип "джентълмен" - прави, широки и достигат до глезена. Подходящо е дипломатичното райе в стил "денди", а тъмносиньото ще е цветът на есента.

Valentino
предлага на вниманието на дамите класически и строго елегантни модели в бежовата палитра. Michael Kors залага на 100% мъжкарско излъчване, а Marc Jacobs е приготвил за есента панталони с висока талия в пастелни тонове.

От D&G залагат на спортня стил, а Dior запазва щампите като акцент в линията си.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 28.10.2011|17:27
Най-много ми хареса моделът на третата снимка. Иначе всички са хубави, семпли и елегантни.
1
Не е посочен 12.10.2011|08:58
Най-много ми хареса последният панталон в галерията, само че не мога да ви кажа на кой дизайнер е защото не пише. Изключително щастлива съм, че потурите излязоха от мода. По-грозно нещо не можеше да има на пазара, а продавачките не спираха да ми ги предлагат. Тези обаче, който сега се представят на модните подиуми са нещо различно. Панталоните, провиснали от една страна и набръчкани от друга, придават на жените един много по-различен вид и дори умело могат да прикрият някой друг недостатък, а имали нещо по-хубаво от това? :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay