Късо, бяло и с обем в първия ден на Седмица на модата в Хонг Конг

Как премина първия ден на най-значимото модно събитие в Китай

Седмица на модата в Хонг Конг за сезон Есен/Зима 2011 не случайно се провежда два пъти в годината - тя е най-сигурният начин на хилядите китайски производители да стигнат до възможно най-голям брой потенциални потребители. Не са за пренебрегване и многото чуждестранни вносители, които в последните години заляха пазара в Китай и, честно казано - го тласнаха доста напред.

През първия ден на модната седмица Хонг Конг се радваше на многобройни фенове на модната индустрия, които напълниха залите - някои специално построени за целта. Над 30 ревюта в изложбения център в града събраха 2000 производители от 27 страни. Едно е ясно: "Черният лебед" на Ароновски е дал своята заслуга за вдъхновението на дизайнерите, а за бялото няма какво да говорим -  то отново ще е хит през идващите по-хладни сеозни. В оставащите три дни от модното събитие очакваме още и по-изненадващи тенденции.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 05.07.2011|09:12
Изненадана съм от моделите на китайските дизайнери, приятно разбира се. Не съм очаквала, че могат да заложат на по-разчупени модели, каквито се виждат на снимките. Ако проследите линка ще видите още по-красиви и изпипани модели. Със сигурност ще се говори дълго за тази седмица на модата в Хонг Конг. http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=20&oid=12300&galid=42852
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay