„Убийствен пъзел 3D” – най- гледаният филм на Хелоуин

„Убийствен пъзел 3D” номер 1 в боксофиса

„Убийствен пъзел 3D” – най- гледаният филм на Хелоуин

Кървавият хорър „Убийствен пъзел 3D” измести от класацията трилъра „Паранормални явления 2“ и застана на челна позиция в боксофиса през уикенда на Хелоуин в Северна Америка, съобщава yahoo news.

 

През първата си седмица по кината филмът спечели 24 милиона долара и така „издуха“ лентата, която разказва история за призраци. „Паранормални явления 2“ спечели 16, 5 милиона долара. На трето място остана „БСП – Бесни, Страшни Пенсии“, с участието на Брус Уилис, Моргън Фриймън, Джон Малкович и Хелън Мирън, чиито приходи са 10, 8 милиона долара.

Четвърта и пета позиция в боксофис класацията заемат филмите " Кретените 3D" и "Смъртта и след това" на Клинт Истууд с Мат Деймън. Приходите от продажбата на билети за двата филма през уикенда възлизат съответно на 8,4 милиона долара и 6,3 милиона долара.

 

Това е седмата серия от кървавата поредица "Убийствен пъзел" и последната, с която се слага край на цялата история. Зад камерата е Кевин Грютър, който бе режисьор и на предишния епизод, а освен това е редактор на поредицата още от самото й начало. Лентата е заснета в 3D формат, което забави излизането й на екран с няколко месеца заради допълнителната обработка на филма.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
 
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay