Barbenheimer: Кой от двата филма да гледате първо?

Barbenheimer: Кой от двата филма да гледате първо?

Кинофенвете са в истерия откакто беше потвърдено, че филмът за Барби на Грета Геруиг трябва да бъде пуснат точно в същия ден като Опенхаймер на Кристофър Нолан. Несъмнено това се превърна в кино събитието на годината.

Въпреки че двата филма не могат да бъдат по-различни, хората споделят, че са гледали и двата! Главният актьор на 

"Мисля, че е страхотно за индустрията и за публиката, че имаме два невероятни филма от невероятни режисьори, които излизат в един и същи ден. Да, можете да прекарате целия ден в киното – какво по-хубаво от това?", сподели главният актьор в "Опенхаймер" Килиън мърфи.

Тъй като и двата филма вече събраха планини от пари в световния боксофис, терминът "Барбенхаймер" се превърна в нашумяла онлайн дума, създадена от феновете. Но за какво става въпрос?

Както винаги, Барбенхаймер започна като интернет сензация, когато меме след меме превземаха постепенно социалните мрежи. С Барби в ярко розово и привидно филм, който ще ви накара да искате да ядете захарен памук с дни – Опенхаймер е сериозна биографична лента, която разглежда човека, помогнал за създаването на атомната бомба. Ако Барби е светлината, тогава Опенхаймер е тъмнината.

Накратко, Barbenheimer е просто псевдоним, създаден от фенове за двойното издание на блокбастърите, които излязоха в един и същи ден. Между двата филма няма буквално никакви прилики - с изключение на датата им на излизане.

Да гледам ли първо Барби или Опенхаймер?

Е - това е въпрос на мнение. Така че ние ще ви дадем плюсовете и минусите и ще ви оставим да решите.

Има голяма разлика във времетраенето на двата филма. Oppenheimer е истински епос, който продължава общо три часа, докато Barbie е с час и 54 минути. Така че, ако отидете и гледате първо филма на Нолан, имайте предвид, че вече сте имали три часа гледане на интензивен филм за предстоящата гибел на човечеството, който ще ви остави с безкрайни въпроси за човека Дж. Робърт Опенхаймер. Наистина ли ще бъдете в настроение за бонбонено-сладък филм, в който Райън Гослинг е с дънкова жилетка и каубойска шапка?

Има много хора, които твърдят, че терминът "Барбенхаймер" е измислен, защото това е редът, в който трябва да гледате филмите – и ние бихме се съгласили на 100%, тъй като точно това правим.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay