Благотворително и амбициозно: петият филм от "Заразно зло" идва!

Мила ще снима поредното "Заразно зло" в Япония

След като миналата година станахме свидетели на четвъртата част от поредицата "Заразно зло", актрисата изиграла главната роля във всички продължения - Мила Йовович - обяви намеренията си да продължи със снимките. Въпреки че филма беше номер едно в бокс офис класациите отвъд Океана, критиците го оцениха като "проект, който не впечатлява с нищо особено". Това обаче, явно е просто допълнителен стимул за Йовович да заснеме петата поредна част от фантастичната история.

В Туитър акаунта си актрисата, която преди да започне да се изявява на снимачната площадка беше известна предимно като модел, е обявила, че ще има пета част на филма: "Заразно зло: Живот след смъртта", снимките по която ще се случат в Япония.

Мила написа: "Обичам Токио! Един от любимите ми градове в света. Ще снимаме за следващия филм "Заразно зло" в Токио! Всеки ден се моля за Япония и нямам търпение да отида там, за да снимаме."

Световните медии коментират, че предстоящото посещение на Мила Йовович във възстановяващата се от ужасно земетресение държава може би ще бъде повод и за благотворителна инициатива от нейна страна, с която да помогне на милионите бедстващи хора.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay