Ето кой печели награди от филма "Стихии"

Ето кой печели награди от филма "Стихии"

Най-новата зашеметяваща анимация на Дисни и Пиксар Стихии ще ни отведе до невероятния, фантастичен град Стихиóпол, чиито жители са представители на четирите елемента на природата. Запознайте се с тях: въздушните витаят в облаците, земните цъфтят и връзват, водните все се пъхат навсякъде, а огнените се горещят. Всички привидно живеят в хармония, спазвайки едно просто правило – стихиите не се смесват! 

В центъра на историята на Стихии са младите Лумна и Лей, които за пореден път, но по нов и необичаен начин, ще ни докажат, че противоположностите се привличат, и наумим ли си нещо – няма какво да ни спре. 

От Jenite.bg ви предизвикахме да развихрите стихиите, които таите в себe си, за да спечелите фантастични кинонагради от филма Стихии като отговорите правилно на въпроса и отбележете двама приятели в коментар. Попитахме ви "Представители на кои стихии са двамата главни героя Лумна и Лей?" Верният отговор беше В) Огън и вода, а всички вие се справихте чудесно като отгатнахте безпроблемно правилния отговор!

Късметлиите са само четирима! Нека видим кои са те:

- 1 бр. Оригинална детска шапка с елементи от филма печели Соня Кирова

- 1 бр. Оригинален тефтер от филма получава Цветелин Петков

- 1 бр. Раница с две лица ще зарадва Бобито Бочева

- 1 бр. Книга "Стихии" от поредица "Чародейства" от издателство "Егмонт" + 1 бр. Книга "Стихии" от поредицата "Забава с лепенки" от издателство "Егмонт" печели Надежда Иванова

Честито на всички победители!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay