Защо Кари Брадшоу никога не носи лак за нокти?

Ако сте израснали със "Сексът и градът", вероятно "И просто така..." е едно от новите ви любими шоута. Но ако сте мега фен с афинитет към красотата и познавате двата сериала като пръстите на ръката си, може би сте забелязали, че Кари Брадшоу, изиграна от Сара Джесика Паркър, никога не носи лак за нокти.

В интервю за списание Glamour, Паркър разкрива безброй причини, поради които героинята ѝ пропуска редовния маникюр, главната сред които е, че тя е писателка. "[Маникюрът] изглеждаше (а) безполезен и (б) пречка по бързия път към записването на мисли", казва тя. "Просто никога не е изглеждало, че Кари ще изразява себе си по този начин."

Изпълнителният продуцент Майкъл Патрик Кинг се съгласи, като каза, че решението е умишлено. "Всичко, което Кари носи и което виждате на камерата, е добре обмислено от отдела за гардероб и Сара Джесика", казва той.

Ще искате да държите под око следващите няколко епизода на "И просто така..." защото Паркър сподели, че Брадшоу в крайна сметка носи доста смел цвят на ноктите в един момент. "Мислех, че би било интересно да се направи, като се има предвид облеклото и средата, в която се развиват тези сцени", казва тя.

Ние, например, нямаме търпение да видим този нов маникюр.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay