Кристина Апългейт ни разсмива с нова комедия

Смеем се с Кристина Апългейт в нов сериал

Кристина Апългейт ни разсмива с нова комедия

Американската киноактриса Кристина Апългейт ще ни забавлява с участието си в новата комедия "Up All Night", която ще стартира по телевизия NBC.

 

В новия сериал 39-годишната актриса ще играе ролята на работеща майка, женена за стоящ у дома съпруг, която се опитва да се справи със семейния натиск.

 

Мая Рудолф и Лорни Майкълс също ще участват в новия сериал. Кристина е най-добре позната с ролите й във филми като "Водещ: Легендата за Рон Бургундски", но има и внушителен опит в редица сериали по телевизията, като "Коя е Саманта?" и клсиката в комедийните сериали "Женени с деца".

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 13.05.2011|09:52
В каквато и роля да видим Кристина Апългейт, тя се представя страхотно. Както казва тя: "Аз съм актриса, откакто съм се пръкнала." Напълно вярно е, защото тя дебютира в телевизията в ръцете на майка си на 3-месечна възраст, докато Нанси (майка ѝ) играе постоянната си роля в известния сериал "Дните на нашия живот". Кристина се появява в няколко филма и телевизионни шоута преди да навърши петнадесет години и на тази възраст тя получава най-известната си роля – невероятно празноглавата Кели Бънди в успешния комедиен сериал "Женени... с деца". Така успехите и не стихват и тя става любимка на милиони хора по света.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay