Сара Джесика Паркър иска трети филм „Сексът и градът“, но след 5 години

Сара не се е отказала от Кари

Сара Джесика Паркър иска трети филм „Сексът и градът“, но след 5 години

След като стана ясно, че актрисата Сара Джесика Паркър няма да се снима в третата част на филма "Сексът и градът" и на нейно място най- вероятно ще видим младата и талантлива Блейк Лайвли, решихме че с това идва края на образа на истинската Кари Брадшоу.


Това обаче се оказа невярно и всъщност госпожа Паркър никога не е имала намерение да приключи завинаги с екранния си образ.

Тя съвсем откровено си призна, че иска да направи трети филм "Сексът и градът": "Бих се върнала към това. Трябва да има поне още една история, която да разкажем. Бих участвала с удоволствие в разказването на третата история и съм сигурна, че Майкъл Патрик Кинг - режисьорът на филма може да се справи с това блестящо. Но може би не е дошъл моментът. Може би ще стане след 5 години".


Първата и втората част на "Сексът и градът" се появиха на голям екран съответно през 2008 и 2010 година.

Те дефакто се явиха и продължение на популярната телевизионна сага, която се излъчваше със завиден успех по HBO От 1998 до 2004 година. Самата Сара Джесика Пакър пък бе 33-годишна, когато започна да се снима в първия й сезон. Днес, тя е на 45 години.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay