Смразяващо ексклузивно видео от "Нито звук 2" дебютира на тазгодишното издание на Супербол

Кадрите разкриватподробности за изключително интригуващ момент от продължението на хитовия трилър

Смразяващо ексклузивно видео от "Нито звук 2" дебютира на тазгодишното издание на Супербол

Тазгодишното 54-то издание на Супербоул отново спази традицията да даде платформа на най-дългоочакваните филмови продукции за годината и милионите зрители на най-голямото спортно събитие в САЩ станаха свидетели на ексклузивни кадри от заглавията, които ще доминират света на киното през 2020 г. Нито звук 2 е един от фаворитите в своя жанр, който попадна под светлините на прожекторите и се нареди сред най-сензационните изненади на вечерта.

В специалния ТВ спот от Нито звук 2 акцентът бе поставен върху Джон Кразински, който освен като режисьор на филма, се завръща и като актьор, в ролята си на Лий Абът. Появата на героя му е ключова, защото връща зрителите към "ден първи"от ужасяващите събития, преобърнали живота на семейство Абът и потопили целия свят в смъртоносен хаос, и също така повдига завесата към част от мистериите, които ще разкрие хитовото продължение. Защо едни хора са спасени, а други – не? И дали ужасът, спуснал се на Земята, може да бъде спрян? Отговорите ще разберем съвсем скоро, когато мълчанието и тишината ще бъдат най-важното средство за оцеляване.

 

 

По повод наближаващата премиера и изключително любопитната развръзка в Нито звук 2, студиото излъчи и ново видео зад кадър, в което Джон Кразински и Емили Блънт разкриват повече подробности от снимачния процес и емоцията, с която се превъплъщават в образите. Двамата успяват да предадат ентусиазма си от реализацията на продължението и на нас, зрителите, увеличавайки нетърпението ни да видим продукцията на големия екран.

В Нито звук 2 се завръщат Емили Блънт, Милисент Симъндс и Ноа Джуп, а сред новите актьорски попълнения са Килиън Мърфи, Джимон Унсу, Уейн Дювал и други.

Нито звук 2 превзема кинатана 20 март.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay