Търсят смесица от груб чар и обаяние за ролята на Тупак

Кой ще изиграе Тупак - коравият пич с нежна душа?

Търсят смесица от груб чар и обаяние за ролята на Тупак

Продуцентите на дългоочаквания биографичен филм за Тупак Шакур са започнали кампания за прослушване на актьори за главната роля.

 

До 30 април всеки кандидат може да представи чрез специалния сайт на продукцията видеозапис как чете предоставен от филмовата компания монолог от съдебната зала заедно с изпълнение на любимата си песен на Тупак.

 

"Търсим някого, който да притежава правилната смес от груб чар и обаяние, необходима за тази роля – казва продуцентът Дейвид Робинсън, цитиран от NME. "Към този момент сме много по-заинтересувани от това да намерим човек, който е готов да вложи цялото си сърце в играта, отколкото подходящ външен вид и характер.”

 

Сценарият за филма, озаглавен просто Tupac, е писан от Стивън Ривел и Крис Уилкинсън и ще се фокусира върху последния ден от живота на рапъра. Лентата постоянно ще се връща назад към четирите години, предшествали покушението срещу него в Лас Вегас.

 

"Той усещаше противоречието между сценичния си образ на "корав пич” и вътрешната си нежна, чувствителна природа", казва сценаристът Ривел. "Отчасти това беше причината за убийството му – той не беше гангстер, но хората около него бяха.”

 

Хип-хоп изпълнителят бе застрелян и убит в Лас Вегас през 1996 г.

Кастингът се провежда онлайн.

Основателят на Skee.TV DJ Skee казва, че този метод на прослушване за ролята е типичен пример за използването на съвременната развита технология, за да се достигне до феновете и актьорите по целия свят, които искат да влязат в образа на легендарния рапър.

 

Режисьор на биографичния филм ще бъде Антъни Фукуа.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay