Шер с награда за цялостен принос

Шер с награда за цялостен принос

Шер с награда за цялостен принос

Певицата и актриса получи награда за цялостен принос за работата си с деца сираци от Кения на церемония в Ню Уорк.

 

Шер благодари за признанието и разказа, че когато не е под светлината на прожекторите и тя е съвсем обикновен човек и не изглежда никак бляскаво. „ Нямате представа как изглеждам сутрин, когато се събудя и се разходя в спортни панталони и грозни ботуши. Въобще не ми пука обаче“, сподели звездата.

 

Солистката на Black Eyed Peas- Фърги, която бе придружена от съпруга си актьора Джош Дюамел също получи награда за работата си в борбата срещу СПИН-а и рака на гърдата.

 

В изящна червена рокля Фърги призна, че се чувства като кралицата на бала.

 

Признание получи и Джулия Робъртс за дейността й в насърчаването на възобновяването на енергийните източници и информационните кампании относно синдрома на Рет.

 

Донатела Версаче бе наградена за нейната подкрепа към благотворителна организация за деца в Китай и подпомагането на млади дизайнери.

 

Никога не се отказвайте от амбициите си, вярвайте в себе си и работете усилено, за да постигнете мечтите си. Можете да го направите!“ , каза модната дизайнерка в изявлението си към публиката, в която бяха Джанет Джексън, Кели Озбърн, Хилари Суонк и др.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 21.01.2014|17:47
Заслужено признание
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay