Виктория Бекъм загатна потенциално завръщане на Spice Girls?

Виктория Бекъм се върна в ролята си на Пош Спайс от Spice Girls за караоке вечер в Маями – като същевременно намекна за събиране на легендарната момичешка група.

"Подгряване на вокалите в Маями! Предстои още !!" , написа модният дизайнер под видеоклипа, публикуван в TikTok в неделя.

Виктория изпълни хитовата песен на Spice Girls "Say You'll Be There", докато нейният подкрепящ съпруг Дейвид Бекъм танцуваше до нея. Помещението бе изпълнено с аплодисменти от публиката, докато бившата поп звезда пееше, прегръщайки футболиста.

Загадъчниото опиание на видеото може би подсказва, че виктория може да се събере отново със Spice Girls на турне.

Акаунтът в Instagram на популярната момичешка група – съставена от Мелани Браун, известна още като Мел Би, Мелани Чизхолм, известна още като Мел Си, Ема Бънтън, Гери Халиуел и Виктория – също подхрани спекулациите, като репостна видеото в Стори в Instagram в неделя.

"Веднъж Спайс момиче, винаги Спайс момиче ", споделят те на страницата си.

"Моята теория е, че ако го казвам достатъчно, то ще се случи. Но всъщност планираме да публикуваме изявление", каза тя пред Sun тогава.

"Какво е това, не мога да кажа точно сега, защото тъкмо завършваме усъвършенстването на това, което ще правим заедно, всичките петима, но това ще бъде нещо, което феновете наистина ще харесат."

Припомняме, че през 2012 г. групата направи своя реюниън без Виктория, така че този път се надяваме тя да бъде част от потенциалното завръщане на групата.


0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay