Джесика Бийл иска да отваря ресторант

Половинката на Джъстин Тимбърлейк си мечтае за кулинарно райско кътче

Джесика Бийл иска да отваря ресторант

Спокойно можем да наречем Джесика Бийл една от най-големите късметлийки в света. Но не заради красивите ѝ очи, нито защото е американска актриса. Причината за определението е фактът, че кестенявата хубавица е годеница на Джъстин Тимбърлейк.

Онзи Джъстин, който според нас заслужава да бъде "официалният" тийн идол. Както и еталон за сексапил, талант, чар... и т.н., и т.н.

Размечтахме се и се върнахме в нашите тийнейджърски години, когато MTV беше гигант в музикалното изкуство. А темата ни днес е съвсем друга.

Джесика Бийл. Актрисата гостува в легендарното шоу на Джей Лено, с когото си говориха за предстоящия ѝ брак, но и за нейните бъдещи планове.

Интересно е, че сред мечтите на чаровницата попада скромното желание да отвори собствен ресторант. Точно както половинката ѝ направи преди време в Ню Йорк.

Бийл иска да има и пекарна. Разказва, че все още не е добра готвачка, но се справя добре с франзелите. Споделя, че дори му е измислила и име: "Oh Fudge".

Ние пък ѝ пожелаваме успех. Ако не ѝ потръгне в киното, може да се окаже, че кухнята е нейното призвание. А и да си признаем, длъжността "съпруга на Джъстин Тимбърлейк" също не е никак лоша.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



4
Не е посочен 29.07.2012|11:07
Ексклузивно видео по темата - http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/55513
3
Не е посочен 28.07.2012|23:33
Нейни голи снимки http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/64432
2
Не е посочен 27.07.2012|19:43
Франзелите освен вкусни, са и диетични, и зависи от брашното и какви смесители се добавят, могат да бъдат доста полезни. А тя е просто прекрасна дама. Мисля че ще са чудесно семейство.
1
Не е посочен 27.07.2012|16:58
Майстор на францелите, а с какво красиво тяло! ;) Апропо Джъстин май беше вегетарианец, дали и ресторантът ще е такъв.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay