Развеждат ли се Джо Джонас и Софи Търнър?

Джо Джонас беше забелязан да носи сватбения си пръстен по време на концерта си в Тексас в неделя вечерта, въпреки слуховете, че той и съпругата му, актрисата Софи Търнър, се разделят.

Фен с никнейм @lonelykevinstan в Twitter, заснел кадри на певеца, по време на изпълнение в Moody Center в Остин с прословутата брачна халка, забележима на безименния му пръст, докато държи микрофона.

Разкритието дойде малко след като фен на Jonas Brothers публикува туит с въпроса: "Носи ли пръстена си?" тъй като по същото време се появяват спекулации за тяхната раздяла.

Много фенове на Jonas Brothers, забелязаха, че музикантът не е носил сватбения си пръстен по време на последните концерти от турнето на JoBros в Dalls и St. Paul, Minn. - шоута, на които Търнър не присъства.

Въпреки това, актрисата от "Игра на тронове"  беше видян да танцува сред тълпата на стадион "Янки"  през първата вечер на турнето на Джонас Брадърс миналия месец. Оттогава тя не е присъствала на нито един концерт.

34-годишният Джонас и 27-годишният Търнър се ожениха през 2019 г. и споделят две малки дъщери, но западни медии съобщават, че техният щастлив дом е преживял "сериозни проблеми" през последните близо шест месеца, според TMZ. Съобщава се, че основно певецът се е грижел за децата, дори по време на турне с братята си Ник и Кевин Джонас.

Твърди се, че Джо е накарал екипа си да се срещне с двама бракоразводни адвокати от района на Лос Анджелис, като People твърдят, че той ги е наел.

"Джо проучва най-добрите варианти за бъдещето си", каза източник пред Page Six по-рано в неделя.

 


0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay