Тори Спелинг разкри кой покоен актьор е имал тайна връзка с Мадона

Тори Спелинг разкри кой покоен актьор е имал тайна връзка с Мадона
Instagram/9021omgpodcast

Тори Спелинг разкри, че покойният ѝ колега от "Бевърли Хилс, 90210" Люк Пери е излизал тайно с Мадона. Актрисата сподели откровения относно тайната връзка, която се случила по време на 10-сезонния сериал.

"Никога няма да забравя, че ме дръпна в съблекалнята си и ми каза", каза тя на своя ко-водещ на подкаст "90210MG" , Джени Гарт, по време на неделния епизод, О, Боже мой, той ми говори за Мадона.""

Спелинг обясни, че Пери дори я поканил да прослуша съобщение, което получил от кралицата на попа на телефонен секретар.

"Казах си: "Ти си най-готиният човек на целия свят. Едно, защото ти си Люк Пери, и второ, защото Мадона те иска", спомня си тя.

Кралицата на попа и Пери се срещат за първи път на събитие за Американската фондация за изследване на СПИН в хотел Beverly Wilshire, според корицата на Vanity Fair от 1992 г.

Съобщава се, че преди събитието Мадона се е обадила на актьора, докато е бил на снимачната площадка на телевизионния сериал на Fox, за да го попита дали ще ѝ връчи награда. Пери, който почина на 4 март 2019 г. на 52-годишна възраст, първоначално помислил, че обаждането е шега, но не могъл да пропусне възможността.

Същата вечер певицата поздравила тогавашния най-голям сърцеразбивач на Холивуд с целувка на сцената, според изданието.

Не е ясно колко дълго е продължила връзката. Пери бе сгоден за Уенди Мадисън Бауер, когато почина от масивен инсулт през 2019 г.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay