Черната Златка имитира Кейт Мос

Родната моделка твърди, че е единствена, а всъщност е най-обикновено копие

Черната Златка имитира Кейт Мос

"Златките" са феномен в България, който трудно може да бъде обяснен. Уж са модели, а славата им идва не от снимки и фотосесии, а от скандали. Обикновено делят един и същ мъж, а когато все пак успеят да си намерят различни, насочват агресията си в друга посока.

Напоследък "русата Златка", чиято фамилия е Райкова, сякаш се пази от скандали. Е, носи се слух, че се е сбила с Азис, но информацията не е потвърдена. Нейната адашка обаче, "черната" Димитрова, държи прожекторите да са обърнати непрестанно към нея.

Връзка с женен мъж, любовна афера с Димитър Бербатов, проституция и порно - това са само част от темите, с които свързват пищната брюнетка. Тя обаче усилено отрича почти всички клюки и нарича "завистници" всички, които я критикуват.

Една от последните снимки, които се появяват на личната ѝ страница във Facebook, носи послание, което вероятно трябва да всява респект у хората. Черно-бял фотос, надписан на английски: "Има само една черна Златка в България!!!"

Явно бившата плеймейтка се страхува да не бъде копирана от някое плахо момиче с нейното име и подобен цвят на косата. И уведомява, че въпросната трябва да се преименува. Или пребоядиса.

Само че снимката не е нито впечатляваща, нито иновативна. Защото преди повече от година Кейт Мос се появи с фотография, носеща съвсем същия надпис. Преди сватбата на Кейт Мидълтън и принц Уилям, супермоделът публикува полугол кадър, на който носи було, закрила е интимните си части с було, а надписът гласи: "Има само една Кейт в Лондон".

Ето това вече е скандал. Да се изправиш гола срещу бъдещата дукеса.

А "Zlatka Black"? Нека следващия път да заложи на оригиналността. Защото и ние не обичаме имитации.

11 7
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



11
Не е посочен 04.09.2012|14:05
Ами те нашите знаят само да плагиатстват и да крадат...нищо ново не могат да измислят.
10
Не е посочен 04.09.2012|14:03
По отношение на Златките , не знам коя ми е по-малко антипатична. Може би повече ме дразни онази русата, която имаше участие в "острова на изкушението". Тя освен че е грозна , е и много проста и няма как да го скрие.
9
Не е посочен 04.09.2012|13:43
Не може да се сравнява с Кейт Мос....за каква се мисли?
8
Не е посочен 04.09.2012|11:19
о,Боже!намерила кого да имитира,малко като на свинче звънче...не знам защо тези хора си мислят,че са голямата работа и не е ли крайно време да слязат на земята!
7
Не е посочен 04.09.2012|11:05
Ххахаха- само дето не може да и стъпи на малкият пръст...
6
Не е посочен 03.09.2012|19:36
Именно. Нямам какво повече да добавя;)
5
Не е посочен 03.09.2012|19:30
АХАХАХ АМА СЕРИОЗНО ЛИ БЕ ХОРА - "There is only one Zlatka black in Bulgaria"!! Не наиситна не мога:))))))))))))) Да наиситна е само една ункална кофа в България и това е черната Златка!
4
Не е посочен 03.09.2012|17:20
Златките са доста разпространена порода у нас. Черната обаче претендира да е най--известната от вида си, един вид негов родоначалник, а напоследък горката е направо обсебена от социалните мрежи.
3
Не е посочен 03.09.2012|17:18
И двете не ми харесват. Едната е груба и прилича на травестит, а другата е вяла, безлична и е наркоманка, така че не ми ги хвалете
2
Не е посочен 03.09.2012|17:15
Пореден напън за оригиналност от страна на Златка, която явно току-що е открила богатствата на интернет пространството - необятната информация и социалните мрежи, а да и някоя друга английска думичка.
1
Не е посочен 03.09.2012|17:15
Че какво общо има черата златка с кейт мос? двете са пълни противоположности , по моето скромно мнение
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay