Ще успее ли Сам Асгари да измъкне пари от Бритни при развода?

Ще успее ли Сам Асгари да измъкне пари от Бритни при развода?
Instagram

Сам Асгари няма да се облагодетелства с богатството на Бритни Спиърс, благодарение на невероятен предбрачен договор. Но все пак това май не е много сигурно!

Us Weekly съобщи в сряда, че Асгари и принцесата на попа са подписали предбрачен договор, когато са се оженили през 2022 г., в който се посочва, че фитнес треньорът ще получава "1 милион долара на всеки две години" от брака им. Съобщава се, че сумата е ограничена до 10 милиона долара след 15 години.

Асгари подаде молба за развод от 41-годишната Спиърс в сряда след само 14 месеца брак, посочвайки датата на раздялата им като 28 юли. Изданието също така твърди, че моделът и актьор, се е отказал от всякакви претенции към музикалния каталог на Спиърс в предбрачния им договор, твърдейки, че името му не е в нотариалния акт за техния общ дом в Таузънд Оукс, Калифорния.

TMZ съобщи, че 29-годишният фитнес треньор няма да получи "нищо" при развода, освен подаръците си от Бритни.

Page Six пък предостави пояснение от представителите на Асгари и Спиърс.

Въпреки че се твърди, че Асгари няма да получи съпружеска подкрепа, той "се опитва да заплашва Бритни, че щеразкрие публично изключително неудобна информация за певицата, освен ако не му бъде платено".

В четвъртък представителят на Асгари Брандън Коен отрече твърденията на вътрешните лица, наричайки ги "фалшиви".

"Никога не е имал негативно намерение към нея и никога няма да има. Сам винаги я е подкрепял и ще я подкрепя.”, твърди Коен.

Въпреки това, TMZ съобщи, че "обширната клауза за поверителност" на предбрачния договор няма да бъде изпълнима, ако споразумението бъде успешно оспорено от Асгари.

Изданието по-рано заяви, че адвокатът на Асгари, Нийл Херш, очевидно е оспорил предбрачния договор, като е поискал съпружеска издръжка, като множество източници са казали пред TMZ, че следователно Спиърс "с радост ще плати на Сам за спокойствие".

Когато Асгари и певицата се сгодиха през септември 2021 г., той се обърна към феновете в Instagram "загрижени за предбрачния договор".

"Разбира се, че ще сключим железен предбрачен договор, за да защитим колекцията си от джипове и обувки, в случай че тя ме зареже един ден.", каза актьорът.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay