"Предпази ме от това, което съм!" на един "циничен елф"

Романтичен цинизъм?

"Предпази ме от това, което съм!" на един "циничен елф"

Забелязвам нещо като авторска атака от страна на много мацки, решили да си направят блог... и след това да го превърнат в книжно четиво. По пример на своя идол, измислен от Кандис Бушнел, Кари Брадшоу, всички те се втурват да пишат за града и мъжете в него, твърдо убедени, че блогърското им творение ще се превърне в хит. И няма нищо лошо, просто ужасно много ми се иска да видя такава книга, но създадена от някой, който идва от Марс.

 

Ето го и моето спасение - "Предпази ме от това, което съм!", създадено от мъж с прозвището "циничният елф". Култов блогър, който пише за секса без никакви задръжки. Не се притеснява, че ще го определят за хомосексуален, щом излива чувствата си на белия лист. Блогът му е забъркана смесица от еротични истории, романтични думи, брутални и цинични твърдения, а понякога и разсъждения по някоя социална тема – всичко това, сочно поднесено и украсено винаги с черно-бяла снимка. Запазена марка на елфа, иначе известен и като Мартин Ангелов.

 

Повечето от нещата му можете да видите на www.cynical.elfglade.com, където редовно качва по някой остроумен текст.  Книгата "Предпази ме от това, което съм!" се продава на цената от 10лв., а според мен определено заслужава женското внимание. 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay