Представяне на романа "Паякът" от Христо Карастоянов в София и Пловдив

"Паякът" - нов роман на Христо Карастоянов

Представяне на романа "Паякът" от Христо Карастоянов в София и Пловдив

"Аз ви обичам, но това не е ваша работа!"


С този цитат от Райнер Мария Рилке започва романът "Паякът" на Христо Карастоянов, който е автор на общо 26 книги досега - белетристика, публицистика и поезия. Повече за новото му произведение може да разберете на официалното представяне на книгата, което ще се случи в два града - София и Пловдив, въпреки че авторът всъщност е от Ямбол и живее и твори в родния си град.

 

Премиерата на "Паякът" в София е утре, 19 януари, от 18.30 ч. в нестандартната галерия "Снежана", която се намира на ул. "Денкоглу" 30. Специално за събитието издателите от "Жанет 45" са поканили и доцента по теория на литературата в СУ "Св. Климент Охридски" Димитър Камбуров.

 

В Пловдив специалният гост е хипарският бохем от края на 60-те и началото на 70-те години Проф. Владимир Янев, който има доволно дълъг списък с публикации и издадени книги. Подобно на Христо Карастоянов е член на Съюзa на българските писатели. Самото представяне на "Паякът" ще се състои в Галерия U P.A.R.K. на ул. "Отец Паисий" 24 от 18.00 ч., в четвъртък, 20-и януари.

Входът и в София и в Пловдив е свободен за всички.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay