Козметични екстравагантности

Необходими или необикновени продукти

Козметични екстравагантности

Обичаме гигантските стелажи, отрупани с козметични благини, които са строени в примамливи опаковки. С часове можем да се колебаем измежду десетките причудливи флакони с обещание за вятър в косите и блясък в очите. Всеки има своите проверени фаворити в козметичния бранш. Следим новостите и дебнем поредния "уау" продукт, който ловко ще бръкне в портфейла ни. Ето и нашият стегнат топ 3 на най-ексцентричните козметични продукти. Бихте ли ги пробвали?

Гланц за мигли
Гланцът за мигли на Thierry Mugler има многофункционално предназначение - фиксира извивката на миглите, предотвратява разтичане на спиралата, удължава допълнително миглите и ги прави наситено черни и лъскави. Никак не е малко! Същото обаче важи и за цената на продукта от петдесетина долара.

Интимен дезодорант
Интимни дезодоранти се предлагат в козметичните вериги не отскоро, но все още не сме напълно убедени в целесъобразността на ползването им. Продуктът е хипоалергенен, не съдържа талк, освежава и поддържа интимната хигиена. Ароматът е лек и ненатрапчив. Може да бъде напръскан директно върху бельото, а цената му е напълно приемлива - колкото на обикновен дезодорант.

Таблетки парфюм
И за да бъдем максимално точни, това са таблетки, които превръщат потта в приятно ухание. Не бързайте да ги търсите из онлайн козметичните магазини, до този момент все още са само проект на холандската авангардистка Люси Маккрей съвместно с биолога Шереф Манси. Идеята безспорно е иновативна и ни допада, остава да гадаем кога ще завладее и пазара.

33 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 28.10.2011|15:48
Какво ли няма да измислят значи! :) Този гланц за мигли ме впечатли, но не бих дала 50 долара, каквото и да става, ако му падне цената тогава. Все пак не бива да забравям, че не са направени за обикновените моми. :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay