Адел ще се оперира

Певицата отмени всичките си концерти във Великобритания

Адел ще се оперира

Тази година беше най-успешната за британската звезда Адел. Нейният втори албум "21" е най-продаваният за 2011 година, а хитовите парчета "Someone Like You" и "Rolling In The Deep" поставиха рекорди в не една и две класации.

Проблеми в гърлото обаче, принудиха певицата да отмени всичките си предстоящи концерти във Великобритания. За да преодолее заболяването си, Адел ще се подложи на операция на гласните струни, научаваме от The Sun. Според лекарите, след интервенцията, британската изпълнителка ще се възстанови напълно.

През април Адел също беше отменила свои концерти в Щатите, заради ларингит. По-късно тя се върна на сцената, но се оказа, че не се е възстановила напълно. Стана ясно, че ако не се подложи на лечение, гласът ѝ може да бъде трайно увреден.

12 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 02.11.2011|08:31
Имаше слухове, че Адел може да страда от рак на гърлото, държа да кажа, че това е пълна лъжа. Донякъде проблемите с гърлото идват и защото певицата много пуши и упорито отказва да спре този вреден навик. И аз ѝ стискам палци операцията да бъде успешна. Силно се надявам тя дълго още да ни радва с прекрасните си песни.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay