Вечерни тоалети от Гери Халиуел

Още една Спайска навлиза в света на модата. Облича жените при специални случаи

Гери Халиуел по-рано тази година направи прохождането си в света на модата с колекция бански костюми, а сега следва втората уверена стъпка в тази посока. Като Виктория Бекъм, Джинджър Спайс реши да заложи на по-елегантния стил. Резултатът – колекция вечерни рокли.

За създаването на тоалетите певицата обединява отново усилия с британската марка Next, с които създаде и банските костюми, научаваме от Contactmusic.

"Всички модели съм скицирала сама и съм изключително развълнувана от крайния резултат. Имах възможността да проектирам рокли, които не са прекалено скъпи, но въпреки това са елегантни, за да бъдат носени на някое специално събитие" коментира дизайнерката.

Колекцията се състои от шест рокли и ще бъде по бутиците от октомври. Цените на роклите , както банските, са достъпни в сравнение на тоалетите, изготвени от други знаменитости и започват от 89 лири. Едва ли ще стигнат до българския пазар, но винаги е добре да сме информирани за евентуално следващата Виктория Бекъм.

2 3
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 28.07.2011|13:35
Тоалетите са много красиви, от тях лъха стил и елегантност. Това че няма да са на висока цена е един голям плюс за всички жени, а и за нея, тъй като повече дами ще могат да си ги позволят. Дано пожъне колекцията ѝ голям успех!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay