И Джен се отегчавала от Брад Пит

Бившата двойка продължава с атаките в публичното пространство

И Джен се отегчавала от Брад Пит

След като преди дни Брад Пит сподели, че не е бил удовлетворен от бившия си брак с Анистън, тя не му остана длъжна и се опита косвено да му го върне.

Макар че актьорът се извини на Дженифър, тя явно не е преглътнала толкова бързо обидата и нейни познати разказаха пред медии, че  не само Брад е бил отегчен от съжителството си с актрисата. Тя също го намирала за прекалено мрачен понякога.

Приятелите на Анистън много повече харесвали настоящия ѝ приятел Теру, когото определят като абсолютна противоположност на бившата ѝ половинка. Според тях Джъстин бил напълно отдаден на актрисата, докато Брад сякаш е странял от нея.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 05.10.2011|11:15
Една от най-съществените причини, довели до края на брака на Брад и Джен, е защото той много е искал да има деца, а тя, от една страна, не можеше да забременее, и от друга, искаше кариера и не споделяше напълно желанието му. За сближаването на Брад с Анджелина голяма роля имат децата, които по онова време тя тъкмо беше осиновила (Мадокс и Захара). Не че си пия кафето и с тримата, но от всичко, което се изписа тогава, а и сега, това е най-логичният извод.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay