Кандидатка за "Мисис Вселена" е майка на 9 деца

Мари-Терез сама отглежда седем момчета и две момичета

Кандидатка за "Мисис Вселена" е майка на 9 деца

Една истинска "мисис" трябва да бъде не само красива, но и добра, отговорна и за пример. Такава е една от участничките в конкурса "Мисис Вселена", носителката на престижната титла "Мисис Нова Зеландия".

Тя се казва Мари-Терез и е на 45 години, съобщават от БТА. Горда майка е на цели девет деца - седем момчета и две момичета. Най-голямото от тях е на 22 години, а най-малкото - само на годинка.

Мари-Терез се занимава основно с обучението на децата си, както и с благотворителност. Твърди, че силното семейство прави силно обществото, а то, от своя страна, формира силна нация. Мисис Нова Зеландия се стреми да разпространява схващането, че няма по-важна институция от семейството.

Днес Мари-Терез и останалите 22 участнички в конкурса, идващи от 5 континента, пристигнаха в Плевен, където ще се проведе "Мисис Вселена 2011".

Нашата страна ще бъде представена от Паолина Петракиева - Мисис България Вселена за 2010 година. Тя е юрист, но се занимава с множество благотворителни инициативи, организирани от конкурса "Мис България".

Остават само три дни до избирането на новата "Мисис Вселена" 2011.

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay