Кой идва след Шон Пен?

След развода си с Раян Рейнолдс, Скарлет скочи в ръцете на въздесъщия Пен. Но това не продължи дълго.

Кой идва след Шон Пен?

Преди месеци странната на всички двойка Скарлет Йохансон и Шон Пен приключи аферата си така, както я и започна. Тихо, без да дават обяснения и без да се стигне и на крачка до предварително заявените годежи, сватби и деца. Мис Йохансон, която е известна с това, че не остава дълго време сама, вече има нов обект на желание. Това в бившият любим на близначката Ашли Олсен, Джъстин Барта. 

Преди две вечери Скарлет била специален гост на Бродуей, където в постановката "All new people" Барта играе главната роля. Актрисата била забелязана и зад сцената, където двамата разгорещено разговаряли и изглеждали много близки. 

Медиите отвъд Океана гърмят с новината, че русокосата съблазнителка твърдо е решила да вкара в клопката си Джъстин, който според запознати, обаче, изобщо не бързал да скочи в нова връзка. Въпреки това, на последвалата след пиесата вечеря, придружени от Хедър Греъм и други общи приятели, Скарлет и Барта не откъснали очи един от друг и изглеждали потънали в задълбочени разговори. Така стават нещата... бързо, и без много обяснения. 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay