Коко Роша и благотворителността

Моделът пуска линия бижута в името на благородна кауза

Коко Роша и благотворителността

Моделът Коко Роша е изправена пред ново начинание. Канадската красавица лансира своя линия бижута, приходите от която са предназначени за благотворителност.

Инициативата се осъществява съвместно със Senhoa. Марката е известна с помощта, която оказва на жените, станали жертва на трафик на хора в Камбоджа.

Коко разказва, че се е влюбила в Senhoa, когато на сватбата си е получила бижу, направено от представителка на организацията. "Те ме попитаха дали искам да си партнираме и аз веднага се съгласих. Измислих бижутата, а момичетата ги направиха."

Аксесоарите са ръчна изработка и са декорирани с кристали Swarovski. Колекцията включва два модела обици, две гривни, една огърлица и две висулки. Цените са между 60 и 195 долара, с изключение на едната висулка, която струва 995 долара.

Моделът кръсти своята линия  "Accessorize your conscience", чийто приблизителен превод е "Аксесоарите за вашата съвест". Тя призовава хората да дадат малко повече пари за бижута, защото средствата са предназначени за една добра кауза.

За популяризирането на идеята, в кампанията участват моделите Иман, Каролин Трентини и Бехати Принслу. В първите две фотосесии, Иман, Каролин и Роша са заснети от известния фотограф Найджъл Баркър. В следващата младата дизайнерка и модел, заедно с Принслу, е фотографирана в серия анимирани изображения от Джейми Бек.

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay