Любовта ще победи! Дженифър Анистън е сгодена и щастлива

След дълги години на несполучили връзки и трудно преживяла раздялата с голямата си любов Брад Пит, Джен най-накрая е на прага на пълното щастие

Любовта ще победи! Дженифър Анистън е сгодена и щастлива

По всичко личи, че след бурята винаги изгрява слънце - след много и все неуспешни връзки, Дженифър Анистън изглежда е намерила точния човек за себе си. Той се казва Джъстин Теру, актьор е, а откакто през май двамата официално обявиха, че се срещат, той претърпя пълна промяна. От небрежен особняк, който не се интересуваше от мнението на останалите и се криеше зад огромна брада, се е превърнал в доста добре изглеждащ джентълмен, който макар и четири години по-млад от Анистън, стои много добре до нея, като нейна силна половинка. 

People обяви, че двамата вече носят годежни халки, на които са изписали имена си и не само, че не ги свалят никога, но и непрекъснато се държат за ръце. Дано всичко да се случи по вода за влюбената Анистън, защото често сме виждали доказателства за поговорката, че "много добре не е на добре".

Преди два дни Джъстин и Дженифър се завърнаха от Лондон, където актрисата засне сцени от последния си филм "Horrible Bosses", а новата й любов не се отделяше от нея. В момента двойката е в процес на търсене на своя нов дом, който трябва да бъде някъде около хълмовете на Бевърли Хилс. Припомяме ви, че в края на месеца "любимката на Америка" продаде къщата си за първоначално обявената цена от 38 млн. долара. Изглежда всичко е на нейна страна. И на тази на любовта. 

 

14 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 25.11.2011|16:02
Каквото и да се говори на Дженифър Анистън много й личеше, че тъгува по Брад Пит. Още повече той я остави не заради кой да е, а заради божествената Анджелина Джоли. И, ако в такъв момент не ти се обадят комплексите за малоценност, не знам кога. Искрено се надявам да бъде обичана в тази връзка и нейната приказка най-накрая да завърши с "и заживели весело и щастливо".
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay