Мама Алиша Кийс

За Алиша майчинството е още една причина, заради която да живее

Мама Алиша Кийс

Американската R&B и соул певица Алиша Кийс даде интервю за няколко медии, в което сподели, че майчинството й е дало "още една причина да живее".

Изпълнителката на "Empire State of Mind", която има 8-месечен син Иджипт от съпруга си Суиз Бийтс, сподели, че майчинството променило живота й по много "странен и забравен" начин. "Майчинството наистина е дар. Чувствам се много по-мъдра при взимането на решения. Вече имам причина да живея, която досега не познавах", сподели музикалната звезда.

Алиша освен това посочи, че вижданията й за живота днес са далеч по-различни от представата й, когато изгря на сцената за първи път. "В един момент осъзнах, че правя турнета, участвам в шоута и летя всеки ден. Всеки искаше парче от мен и това бе стряскащо. Сега обаче е коренно различно, защото на първо място вече са съвсем различни неща", каза още тя. 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 04.07.2011|14:43
Майчинството променя всяка жена! Чрез детето си преоткрива себе си и разбира смисъла на живота. Да станеш майка е най-голямото богатство за една жена и не би го заменила с нищо на света. Мъжът ѝ има вече двама сина и една дъщеричка от предишни връзки, но за нея това е наистина ново изживяване. Да ѝ е честита малката радост. :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay