Моята седмица с Мерилин

Една история за най-емблематичната актриса в Холивуд

Моята седмица с Мерилин

Мерилин Монро - вечен еталон за красота и сексапил. Около името ѝ се носят твърде много тайни, загадки и неразкрити истории. Умира едва на 36 години, в разцвета на бляскавата си кариера, а официалната версия е самоубийство. Дали е така обаче, остава мистерия.

Съвсем скоро приключи филмът на режисьора Саймън Къртис и продуцента Дейвид Парфит Уилямс за живота на Мерилин. Той носи заглавието "Моята седмица с Мерилин", а в главната роля ще се превъплъти Мишел Уилямс. Актрисата се е преборила за ролята с имена от ранга на Скарлет Йохансон и Ейми Адамс.

Лентата е създадена по дневника на Колин Кларк. Той е асистент, който е работил заедно с Мерилин, по време на снимките на "The Prince and the Showgirl". Записките разкриват подробности не само от собствените му отношения с актрисата, но и бурните ѝ страсти с Лорънс Оливие.

Филмът проследява една седмица от живота на русата грация, в която тя отчаяно се опитва да напусне хаоса на Холивуд и да се наслади на спокойствието в Англия, заедно с 23-годишния асистент Колин Кларк.

Със сигурност вдовицата на легендарния Хийт Леджър, Мишел, ще получи противоречиви мнения относно трудната роля, която е поела. Образът на Мерилин е твърде многопластов и е трудно да бъде пресъздаден, при това без критики от околните.

Филмът разчита и на други популярни имена за успеха си. Сред главните герои са шекспировият актьор и режисьор Кенет Брана, неостаряващата Джуди Денч, както и новата модна икона, нашумяла с главната си роля във филмите за Хари Потър, Ема Уотсън.

Премиерата на лентата в Щатите е насрочена за 4 ноември, а ние искрено се надяваме да дойде колкото се може по-скоро и в България.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 10.10.2011|14:24
Мишел Уилямс ми харесва още от сериала "Кръгът на Доусън". Там беше на около 20 години. Много се е разхубавила и е станала още по-женствена. Мисля, че са направили много добър избор в нейно лице за ролята на Мерилин Монро. Филмът едва ли бъде нещо особено, но заради нея си заслужава да се гледа.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay