Най-красивата шивачка сред актрисите

Любимата ни Джулия Робъртс взима уроци и по пиано. Просто така, за да бъде във форма...

Най-красивата шивачка сред актрисите

Винаги сме се възхищавали на жените, които съумяват да балансират често с две, а и с повече дини под една мишница. И то цял един живот, през който някак успяват без особени усилия да станат любимци на всички. Наистина, те са малко, но една от тях със сигурност е Джулия Робъртс. Има ли по-прекрасна усмивка? От "Хубава жена" до "Яж, моли се и обичай" тя порасна мъдро и времето я направи още по-красива. Днес тя е на прага на 44-та си годишнина и споделя, че едва сега открива нови неща, които я правят щастлива.

Излишно е да казваме, че на първо място това за нея са трите ѝ деца -
7-годишните близнаци Хейзъл и Финиъс и 4-годишният Хенри, които отглежда заедно със съпруга си Дани Модър. За да бъде в кондиция за новия период от живота си и най-вече - за да задържи тялото и духа си във форма, актрисата е започнала да взима уроци по шиене и пиано. И да не си позволява нито за миг да бездейства или да се остави на черни мисли.

Красавицата е убедена, че тайната на апетита към живота е в намирането на нови занимания извън кариерата и обичайните хобита. Особено след като една жена навърши 40.
" Наскоро започнах да посещавам курс по шиене. Направих няколко големи възглавници за децата и едни наистина обикновени панталони на Дани. Също така вземам и уроци по пиано с децата си. Когато достигнем 40-те години в живота си трябва да започнем да се занимаваме с нови неща, за да избегнем ефекта-дефект "мозъкът ни да стане на каша.""

Тя разказва още, че преди десет или двадесет години, когато всъщност беше на върха на славата си, е имала толкова много свободно време, че днес наистина не знае как е успявала да го запълни и с какво точно.
"Имах безкрайно много свободни часове преди да родя децата си, но определено не го ценях".

Безкрайно хубаво е, че има жени като нея, които да ни карат да вярваме, че възрастта наистина е само цифра, а всичко останало е единствено и само в наши ръце. С шеметна кариера или просто домакини - ние всички си дължим едно хубаво размърдване на дупетата и мозъчните гънки - нямаме право да се оставяме на течението. Така че, дерзайте - пиано, шиене, готварство или алпинизъм. Избор винаги има.






 

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 21.01.2014|17:44
Хубаво е да знаем е има и такива жени
1
Не е посочен 07.07.2011|11:05
Хубаво е човек да има хоби, за да се разнообразява и да може да отделя време само за себе си. Когато обаче е съчетано и с времето, което прекарва с децата си е още по-приятно. Не може само да се работи, трябва да разнообразяваме ежедневието си. Браво на Джулия, наистина е най-красивата шивачка сред актрисите. :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay