Нападат за целувки Сара Джесика Паркър

Охранителят не се сдържал и разкъсал ризата си

Сара Джесика Паркър се разкрещяла на охранител и го избутала настрани при представянето на новия си филм в Русия, след като той се опитал да я целуне.

Звездата от "Сексът и градът" беше в Москва за премиерата на новия си филм "I Don`t Know How She Does It" в Болшой Театър, а бодигардът Олег Донцов бил нает да я пази. Но Паркър изпаднала в шок, когато охранителят разкопчал ризата си и се опитал да целуне актрисата, когато тя си тръгвала от театъра.

Видео от случката показва как звездата крещи, докато Донцов я е приклещил, съобщи британският в. "Дейли Рекърд". Охранителят сега може да изгуби работата си и едновременно с това ще трябва да успокои жена си, която изпаднала в ярост, след като видяла видеото от инцидента по телевизията.

"Като професионалист не трябваше да правя това, но не можех да повярвам, че Сара Джесика Паркър беше там, толкова близо до мен. Семейният ми живот вероятно ще пострада, но ще купя рози и ще оправя нещата", заявил охранителят. 

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 01.09.2011|10:07
Ужас! Ако с едни рози оправи нещата ще е добре. Откачени хора колко искаш, но за професионален охранител това е недопустимо, добре че се е разминала само с това. Този грубиян заслужава да влезе в затвора.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay