Колко секси можело да бъде пиенето на мляко...

Да пиеш мляко е секси

Трябва да признаем, че от американската компания Got Milk знаят как да продават... мляко. Лека усмивка и приятно усещане, което остава за дълго, предизвикват рекламните им кампании. Познати лица от екрана, холивудски знаменитости и спортни величия свалят звездния си статус с млечни мустачки и насърчават здравословното хранене.

 

През последните десет години в рекламата на млякото са участвали общо 150 известни личности. Сред тях са Риана, Бритни Спиърс, Дейвид Бекъм и Жизел Бюндхен. А сега от Got Milk ни изненадаха с атрактивна фотосесия на една от иконите на модния подиум – Хайди Клум.

 

През 2008 Клум се преобрази доста успешно в образа на атрактивна доячка. Този път ангелът на Victoria's secret е заобиколен от екип фризьори и гримьори и се готви за поява под светлините на прожекторите с един основен аксесоар – млечни мустачки. Дали това всъщност не е тайната за красота на 38-годишната манекенка и майка на четири деца?

 

Разгледайте нашата галерия и вижте кой още обича да пие мляко. Следите по лицето ще го издадат!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 09.06.2011|11:56
Много им отиват на всички тези мустачки от мляко :) Аз също много обичам да пия мляко и е старая да се храня здравословно, но понякога се поддавам на някои нездравословни изкушения. То е много полезно, въпреки че има хора, които твърдят обратното, но все пак още нямат необходимите доказателства.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay