Британските модни отличници

Виктория Бекъм е сред наградените дизайнери

Снощи в Лондон се проведе събитие, изпълнено с висша мода и много блясък. На специална церемония бяха връчени годишните британски модни награди, научаваме от iNews.

Сара Бъртън, която замени Александър МакКуин и създаде булчинската рокля на Кейт Мидълтън, бе обявена за дизайнер на годината. Стела Маккартни пък грабна отличието на Red Carpet.

Виктория Бекъм, която през септември представи колекцията си в Седмицата на модата в Ню Йорк, спечели награда за дизайнерска марка. Тя успя да пребори утвърдени в бранша имена, като Tom Ford и Burberry.

"Бих искала да благодаря на британската модна индустрия, за вашата подкрепа, на моя екип – вие си знаете кои сте - за концентрацията и креативността ви, на Саймън Фулър, на родителите ми, децата ми и съпруга ми. Без него не бих имала смелостта да направя това, което правя", заяви видимо развълнуваната Пош, след като получи отличието.

Дейвид Бекъм не присъстваше на събитието, но сподели вълненията си във Facebook: "Аз и момчетата сме невероятно горди с Виктория, която тази вечер спечели престижна британска награда. Работи толкова усилено, че заслужава напълно признанието. Невероятно е това, което постигна тази вечер, много е специално".

Сред останалите отличени дизайнери са Шарлот Олимпия, която бе обявена за дизайнер на аксесоари, Алекса Чънг, която получи награда за стил, Ким Джоунс,  избрана за дизайнер на мъжки облекла, Табита Симънс и Кристофър Рейбън, които бяха отличени като изгряващи таланти, Пол Смит, който получи приз за изключителни постижения в модата и Стела Тенант, удостоена с награда за модел.

5 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 29.11.2011|16:38
Радвам се най-много за Вики, защото ми е любимка от дълги години. Тя успя да докаже, че освен за певица, има талант и на добър дизайнер. За разлика от повечето знаменитости тя лично се занимава с модните проекти.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay